Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Тасмания

Имот за продажба в Тасмания

Търсите ли имот за продажба в Тасмания?

Тасмания е изолирана островна държава край южното крайбрежие на Австралия, известна със своите необятни диви и нередовни територии, защитени до голяма степен от паркове и природни резервати. На полуостров Тасмания стои наказанието от 19 век на Порт Артур и сега музей на открито, докато в пристанищния град Хобарт, столицата на острова, грузинските складове на Salamanca Place са домакини на художествени галерии и бутици.

Ако искате да закупите имот за продажба в Тасмания, трябва да знаете, че секторът на недвижимите имоти на Тасмания набира негативни признаци за процъфтяващ пазар на имоти, дори ако цените са по-силни от всякога.

Последният тримесечен доклад на Института за недвижими имоти в Тасмания показва, че средната цена на дома на Хобарт е нараснала с 12% през годината до февруари.

 

Спад от 3,8% в продажбите на жилища в Хобарт за същия период показва, че пазарът губи енергия.

Прогнозите казват, че до края на тази година пазарът на Хобарт ще се охлади.

Липсата на собственост на пазара помага да се повишат цените, но и да се направят потенциалните купувачи на имоти за продажба в Тасмания по-предпазливи.

Цените растат и хората започват да мрънкат.

Наистина има нужда от нови имоти за продажба на пазара в Тасмания, които да отговорят на търсенето.

 

Що се отнася до столицата, Хобарт губи титлата си като най-достъпния град в Австралия, като средната цена на къщата вече е наравно с Аделаида.

 

Хобарт и околните райони доминират в списъка на 10-те най-търсени предградия на Австралия, с Battery Point, North Hobart, Richmond.

Средната цена на жилищата на Хобарт за тримесечието на април е нараснала с 19% спрямо същия период на миналата година и е най-голямото увеличение от всеки друг капитал.

Тасмания е най-горещият пазар в момента в Австралия, със сигурност никога не сме виждали тази вълна от дейности.

Растежът на заетостта и лошото жилищно развитие бяха двата фактора, които тласнаха цените нагоре.

Докато инвеститорите в недвижими имоти вероятно са ключов фактор за повишаване на цените, силното нарастване на търсенето под наем предполага, че пазарът се подкрепя от хора, които се нуждаят от място за живеене.

  •  
    Преместване в Тасмания. Емигранти и живеят в Тасмания

      Единственият остров на австралийския континент, прекрасна люлка на паркове и природни резервати, нация, която ще бъде обект на нашия мини-гид днес, е Тасмания! Със своята столица Хобарт, която предлага множество възможности и красоти, достатъчни за привличане на туристи всяка година от цял ​​св ...

2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB